Capsunica

7 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Multumesc, Elena! Imi cer scuze ca am ramas in urma cu raspunsurile la comentariile voastre, insa am avut foarte mult de lucru.

   Ștergere
 2. Un tort de nota 10 cu stelute , totul este plin de viata , culorile sunt combinate spectaculos ,fetita este superba, jos palaria , felicitari VIOLETA POP

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, Violeta! si tie iti multumesc pentru aprecieri si comentarii, insa imi cer scuze ca nu prea am avut timp sa raspund la ele.

   Ștergere
 3. D-Na ALEXANDRA VA URMARES DE MULT CE OPERE REALIZATI VA FELICIT SEAMANA CU REALIZARILE D-NEI VIORICA O COPIATI INDENTIC SINTEI FICA DINSEI SAU E O PRESUPUNERE AVETI AEELIASI TIPARE LA FIZIONOMIEA FIGURINELOR REALIZATE SAU ATI LUAT LECTI DE LA D-NA VIORICA VA FELICIT ELENA IANCU DIN CONSTANTA AVETI SUPER TORTURI

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos pentru ca-mi urmaresti creatiile, Elena! Sunt, intr-adevar, fiica dnei Viorica Dinu, si lucram impreuna, tot ceea ce stiu am invatat de la ea, o mare sansa pentru mine! te invit sa-mi vizitezi blogul zilnic, voi veni cu noutati.

   Ștergere
 4. Alexandra bravo,felicitari pentru ceea ce faci si pentru evolutia ta,mereu m-am uitat la torturile tale foarte frumoase de altfel,acum pot sa iti spun ca nu se mai vede diferenta dintre cele pe care le faci tu si cele pe care le face mama ta,intr-adevar o mare sansa ai avut pentru drumul pe care ti l-ai creeat.acea de a o avea pe mama ta alaturi de tine.Cu multa admiratie,cu drag Claudia P.

  RăspundețiȘtergere

Torturi
09 10