Tort Lego Ninjago

O mare provocare pentru mine a fost un tort pentru Alexandru, cu tema Lego Ninjago. Am avut alaturi cu sfaturi si idei pe cel mai mare fan, dar si cel mai mare critic, pe Matei, baietelul meu. L-a studiat bine, apoi a dat verdictul: este reusit! Sper ca si lui Alexandru, pe care parintii il alinta Bubu, i-a placut surpriza, mai ales ca tortul a fost insotit de acadele ce au fost oferite cadou copiilor invitati la petrecere. Tocmai am aflat si reactiile copiilor de la petrecere, care au fost extrem de incantati de acadelele cadou.


Un comentariu:

  1. Vai ce superb este acest tort!,cata munca este in spatele acestui tort,baietelul meu Dragos, care iubeste aceasta tema Lego Ninjago, nu se mai desprinde de calculator,deja se viseaza campion, in acest joc.Felicitari pentru ceea ce transpuneti in toate torturile pe care le faceti!Ma bucur c-am descoperit acest site.Am ce admira,si ce invata de la d-voastra.
    Va rog frumos,sa-mi spuneti:-fondantul cu care imbracati tortul este pulverizat cu gel sau altceva?,arata asa bine,va multumesc si muuuulte felicitari pentru ceea ce faceti, cu respect daniela cozma din oradea

    RăspundețiȘtergere

Torturi
09 10